Betaalbare Kunst

Unieke en betaalbare kunst kopen bij de Kunst Express

Meer over mij en het ontstaan van de rijdende galerie

In 2006 ben ik, Renier Keijer, begonnen met het verkopen van reproducties van schilderijen die in Nederland werden geïmporteerd. Altijd direct contact met mijn klanten heeft mij een beter inzicht gegeven in de wens van veel mensen in Nederland.

Het komt er op neer dat iedereen een uniek schilderij wil, en naar gelang de portemonnee is dat dan ook echt haalbaar of niet.

De reproducties die ik verkocht waren niet uniek en daarom direct met beeldend kunstenaars gaan samenwerken. Ik heb veel interesse in de verschillende materialen die je kunt gebruiken voor kunstwerken en wordt ik heel erg blij van de enorme variatie die ik telkens weer ontdek binnen de kunstwereld.

Schilderij betaalbare kunst drie struisvogels

 Betaalbare kunst door samenwerking

Zie bijvoorbeeld het struisvogel schilderij hiernaast dat gemaakt is door Sandra Boots. Dit originele werk is te koop voor een hele betaalbare prijs van 1250 euro.  Er worden voldoende  originele schilderijen gemaakt en er wordt doorlopend aan de kunst collectie gewerkt.

Een hele diverse, moderne en kleurrijke collectie. Bekijk dit online

Omdat ik samenwerk met allerlei soorten beeldend kunstenaars is de collectie betaalbare kunst zeer divers. De schilderijenshop op deze website is ingedeeld in diverse thema´s. De thema´s zijn dierenschilderijen , portretschilderijen, landschap en skyline schilderijen, bloemen schilderijen en abstracte schilderijen.  Als u al eerder contact heeft gehad met mij en de collectie heeft gezien kunt u ook kijken welke nieuwe betaalbare kunstwerken zijn gemaakt.

 

 

Volg ons actuele kunst aanbod
Voornaam
Email
Subscribe!