GESCHENK OP MAAT

Geschenk op maat

Arthousiast maakt graag kunst en geschenken op maat. Originele en exclusieve schilderijen of andere kunst objecten worden gemaakt voor klanten. Het is ook mogelijk om in kleine oplagen werk te produceren. Relatiegeschenken of geschenken voor feestelijke gelegenheden. Wij vinden het leuk om kunst technieken en creativiteit in te zetten om toepasselijke kunst te creëren. Hieronder staan voorbeelden van kunst projecten.

Een recent voorbeeld is de samenwerking met de scheepswerf Statement Marine in Schagen. Harm van Tienen van Statement Marine vindt het leuk om de boten die zij bouwen uniek te maken, en tevens waardevast met een stukje kunst. Hieronder zie je foto’s van de eerste boot zomer 2017.

IMG_4396

IMG_4397

 

Pannekoeken restaurant Oldemarkt (Giethoorn)

Bijna klaar zijn 2 oude meesterwerken voor een nieuw pannekoekenrestaurant in Oldemarkt bij Giethoorn. Hieronder vast de eerste resultaten.

Abstract schuttersportret oude meesters schilderij olieverf

 

Abstract melkmeisje vermeer oude meesters van oldemarkt

3D Optische illusies

Iets wat heel leuk is om aan relaties weg te geven zijn de papieren versies van de optische illusies die wij maken.

Ophalen optische illusie kunstwerken grachtenpanden

De ‘mini’ optische illusie zijn 30 x 70 cm. Ze worden gemaakt in samenwerking met Esveco Specialties. Met kunst en druk werk komen er 3D optische illusies uit de printer! Van het originele werk genaamd ‘Holland Tour’ wordt een gelimiteerde oplage uitgegeven. Door de kleine maat lukt het bijna iedereen wel om dit werk een plekje te geven aan de muur.

Hieronder is het kunstwerk goed in beeld te zien. Als je meer van deze serie wilt zien dan kun je dat hier bekijken.

 

Optische illusie Holland World

Volg ons actuele kunst aanbod
Voornaam
Email
Subscribe!