GESCHENK OP MAAT

Geschenk op maat

Arthousiast is gespecialiseerd in maatwerk geschenken. Originele en exclusieve geschenken van hoge kwaliteit worden gemaakt voor klanten. Het is ook mogelijk om in kleine oplagen werk te produceren. Relatiegeschenken of geschenken voor feestelijke gelegenheden. Wij vinden het leuk om kunst technieken en creativiteit in te zetten om toepasselijke kunst te creeeren.

Een recent voorbeeld is het werk dat gemaakt wordt voor Nautifit in Schagen. Deze scheepswerf wordt gerund door Harm van Tienen en hij vind het leuk om de boten die zij bouwen uniek te maken, en tevens waardevast met een stukje kunst. Hieronder zie je foto’s van de eerste boot zomer 2017.

IMG_4396

IMG_4397

 

3D Optische illusies

Iets wat heel leuk is om aan relaties weg te geven zijn de papieren versies van de optische illusies die wij maken.

Ophalen optische illusie kunstwerken grachtenpanden

De ‘mini’ optische illusie zijn 30 x 70 cm. Ze worden gemaakt in samenwerking met Esveco Specialties. Met kunst en druk werk komen er 3D optische illusies uit de printer! Van het originele werk genaamd ‘Holland Tour’ wordt een gelimiteerde oplage uitgegeven. Door de kleine maat lukt het bijna iedereen wel om dit werk een plekje te geven aan de muur.

Hieronder is het kunstwerk goed in beeld te zien. Als je meer van deze serie wilt zien dan kun je dat hier bekijken.

 

Optische illusie Holland World

Volg ons actuele kunst aanbod
Voornaam
Email
Subscribe!