Kleurrijke Schilderijen

Kleurrijke Schilderijen

Als er iets is wat we vaak te horen krijgen van mensen die de schilderijen zien op beurzen of andere gelegenheden is dat de schilderijen in de collectie van de Kunst Express kleurrijk zijn. Door de direct samenwerking met kunstenaars en het gebruik van goede materialen zijn de kleuren van de schilderijen erg goed. Soms heel intens, soms heel kleurrijk en iedere kunstenaar heeft weer zijn eigen typische kleurgebruik. Al met al heel creatief kleurgebruik, zoals het hoort!

Belangrijk in kleurrijk schilderij

Wat belangrijk is in het maken van een kleurrijk schilderij, is het gebruik van de juiste materialen. Het kiezen van een goed doek kan de kleur van het schilderij intensiveren. De kleurrijke kleuren springen je tegemoet. In de collectie vind je kleurrijke schilderijen gemaakt met acryl en olieverf. Als je wat vaker schilderijen ziet dan kan je het verschil wel zien. De kleuren van olieverf schilderijen zijn dieper dan de kleuren van acryl schilderijen. Acryl schilderijen kunnen echter heel fel van kleur zijn, dus het onderscheid zien is een kwestie van goed kijken en vergelijken.

Je ziet in Nederland veel mensen die de basis elementen in hun huis zoals het tapijt, de vloer en de muren en de meubelen heel rustig hebben. Met een kleurrijk schilderij en andere accessoires haal je dan lekker veel kleur in huis. Met kleurrijke schilderijen bloemen krijg je misschien zelfs het gevoel dat je echte bloemen in huis hebt gehaald!

Onze kleurijke schilderijen

In de schilderijenshop vindt u diverse kleurrijke schilderijen. Hieronder vindt u een aantal van deze schilderijen. We hebben in de schilderijenshop o.a. een serie van Happy Farm Animals. Dit zijn allemaal kleurrijke dierenschilderijen die uw kamer opvrolijken. Een andere populaire serie zijn de bloemenwanden. De kleuren die in de schilderijen gebruikt worden laten u wanen alsof u in de mooiste bloementuinen loopt. De laatste serie zijn landschapschilderijen van bomen met een weerspiegeling in het water. De kleuren springen u werkelijk tegemoet.

 

abstract-bloemen-schilderij-wilgenroosjes  Melkmeisje Optische illusie schilderij Nederlandse huisjes

 

Wilt u alle kleurrijke schilderijen en meer bekijken? Neem dan een kijkje in de schilderijenshop.

Volg ons actuele kunst aanbod
Voornaam
Email
Subscribe!