Kunst huren

Kunstverhuur voor bedrijven

Waarom zou je als bedrijf bij Arthousiast kunst huren? Arthousiast zal met de enthousiaste instelling een prettig contact zijn voor uw bedrijf. Graag brengen we ons ‘Arthousiasme’ over op jou.  Er is altijd nieuwe kunst, iets bijzonders of leuks om te laten zien. Of dingen die specifiek voor jouw branche leuk zijn om te presenteren in het bedrijf. Laat je verrassen wat het contact met Arthousiast jou brengt.

De kunst die Arthousiast heeft zal van meerwaarde zijn richting de werknemers alsmede richting de buitenwereld. Bij werknemers zie je dat ze opbloeien door kunst en er wordt aandacht besteed aan het persoonlijk maken van hun werkplek. Naar externe relaties en bezoekers is het de uitstraling van je bedrijf die zich zal verbeteren.

De kunst collectie

In de collectie van Arthousiast is er veel origineel werk en weinig reproducties. De originelen zijn gemaakt met bijzondere materialen, technieken zoals optische illusies en een intensiteit in kleuren. Je ziet vaak dat mensen in bedrijven, ook omdat ze druk zijn en veel dingen aan hun hoofd hebben, de kunst niet opmerken. Met de kunst van Arthousiast breng je leven in je bedrijf. Mensen worden vrolijk en blij, geïnspireerd.

De bus vol kunst van Arthousiast bedient bedrijven op locatie

De bus vol kunst van Arthousiast bedient bedrijven op locatie

x

x

X

x

x

x

Workshop

Een hele andere optie is om met alle medewerkers een workshop te doen en zo je eigen kunst te maken voor kantoor. Dit is een leuke manier om kennis te maken met kunst. Ook is het goed voor de teambuilding en om creativiteit te stimuleren.

Praktische zaken

Als je wilt gaan huren dan kun je kiezen. Of langskomen in ons Pompgebouw te Gorinchem of een afspraak maken met de kunstbus voor een bezoek aan jouw bedrijf. Ieder jaar kun je de kunstwerken wisselen voor andere werken of doorgaan met dezelfde collectie. Klik hier voor de kunstbus pagina.

De kosten voor het huren van schilderijen is 1,65% per maand. Als je kijkt naar de gemiddelde waarde van een origineel schilderij bij klanten van Arthousiast is deze op dit moment 850 euro en kom je bij het huren van bijvoorbeeld 8 schilderijen uit op 110 euro per maand. Het huren van ORIGINELE kunst voor deze prijs is uniek in Nederland.

Is er de wens om uiteindelijk een eigen kunst collectie op te bouwen of uit te breiden? Dan is goed om tegelijkertijd te huren en sparen. Je betaald dan 3% van de waarde per maand waarvan 2% in de jouw spaarpot wordt gedaan. Zo bouw je een tegoed op dat je kunt besteden aan kunst van Arthousiast.

Wil je graag een afspraak maken voor het huren van kunst of meer informatie, ga dan naar de contactpagina. Klik hier voor de contactpagina. 

Volg ons actuele kunst aanbod
Voornaam
Email
Subscribe!