Kunst huren

Bedrijven kunnen schilderijen huren bij Arthousiast.

Waarom zou je als bedrijf bij Arthousiast kunst huren? Het enthousiasme voor kunst is ons uitgangspunt en dat is een prettige manier van werken voor onszelf maar ook een goede basis voor het contact met onze klanten.

De kunst collectie

In de collectie is er veel origineel werk en weinig reproducties. De originelen zijn gemaakt met bijzondere materialen, technieken zoals optische illusies en een intensiteit in kleuren. Maar ook de reproducties zijn leuk en origineel gemaakt. Reproducties die ook leven.

Je ziet vaak dat mensen in bedrijven, ook omdat ze druk zijn en veel dingen aan hun hoofd hebben, de kunst niet opmerken. Met de kunst van Arthousiast breng je leven in je bedrijf. Mensen worden vrolijk en blij, geïnspireerd.

Het contact

Graag brengen we ons ‘Arthousiasme’ over op u,  uw medewerkers en klanten.  Er is altijd nieuwe kunst, iets bijzonders of leuks om te laten zien. Of dingen die specifiek voor uw branche leuk zijn om te presenteren in uw bedrijf. Laat u verrassen wat het contact met Arthousiast u brengt.

Praktische zaken

Je kunt langskomen in ons Pompgebouw te Gorinchem of een afspraak maken met de kunstbus voor een bezoek aan eigen bedrijf. Ieder jaar kun je de kunstwerken wisselen voor andere werken of door te gaan met dezelfde collectie.

De kosten voor het huren van schilderijen is 1,25% per maand. Een origineel schilderij van bijvoorbeeld 110 x 110 cm en 1000 euro, kost per maand €12,50 euro en per jaar €150. Veel originele schilderijen kosten tussen de 400 en 2000 euro. Een schilderij huur je al vanaf 10 euro per maand!

 

Volg ons actuele kunst aanbod
Voornaam
Email
Subscribe!