Kunst aan de muur

Kunst aan de Muur

In de galerie van De Kunst Express vindt u alleen maar kunst voor aan de muur. De schilderijen hebben allemaal een ophangsysteem aan de achterkant en kunnen direct worden opgehangen.

De  kleur van de muur is heel bepalend voor het schilderij dat u kunt ophangen. Dit is een kwestie van uitproberen en het schilderij er even tegenaan hangen. De meeste mensen hebben een witte muur maar ook tegen kleurrijke muren kun je heel goed schilderijen ophangen. De meeste mensen verwachten dit niet maar het is vaak geen probleem. Wel wordt het dan iets moeilijker om een goede combinatie te vinden tussen de muur en het schilderij.

Kunst aan de muur hang je op met een boor, plug en schroef. In de meeste gevallen volstaat dit. Als je een schilderij koopt en ophangt doe je dit niet voor even, maar voor langere tijd. En stel dat je na een paar jaar het schilderij vervangt, dan kun je vaak gebruik maken van hetzelfde ophangpunt. Als je veel schilderijen wilt wisselen kun je gebruik maken van een ophang rail systeem . 

 

Volg ons actuele kunst aanbod
Voornaam
Email
Subscribe!