KUNSTBUS

Kunst kopen via de Kunstbus

Kunst bus Arthousiast Renier

 

Arthousiast gaat graag het persoonlijk contact aan met mensen die enthousiast zijn over de kunst van Arthousiast. Daarom is er vanaf het eerste begin van Arthousiast 12 jaar geleden gestart met de kunstbus. En nog steeds is het iets waar bijna iedereen graag gebruik van maakt.

De kunstbus komt langs als je enthousiast bent over de schilderijen die je hebt gezien bij Arthousiast maar graag nog wilt kijken hoe de kunstwerken bij jou staan. Kunst in het echt bekijken is belangrijk. Daarnaast is kunst kopen een beslissing die je niet even maakt. Daar rustig de tijd voor nemen, verschillende opties bekijken en als gewenst advies krijgen is belangrijk. De schilderijen van jouw interesse worden uitgeladen uit de kunstbus in jouw huis of organisatie. Zo kun je direct beoordelen of een kunstwerk past in je interieur. Het is daarmee een hele veilige manier van schilderijen kopen maar ook eentje waardoor je op hele andere ideeën kunt komen. Ook kun je iets persoonlijks laten maken dat helemaal bij jouw interieur past.

Renier neemt als het nodig is alles mee aan ideeën, inspiratie en kunstwerken die voor jou interessant zouden kunnen zijn. Zo wordt er het maximale uit het bezoek gehaald. Eerlijkheid is echter ook gepast. Als het kunstwerk van jouw keuze toch tegenvalt dan is dat zo. Een bezoek loopt zoals het loopt en of en welk kunstwerk het wordt is niet van tevoren bepaald.

Als je wilt kun je vooraf aan een kunstbus bezoek foto’s sturen van je interieur.  Naast de kunstwerken die jouw voorkeur hebben, kunnen zo ook kunstwerken mee worden genomen die heel goed passen in jouw interieur of bij jouw smaak.

Is deze unieke service iets voor jou? Maak een afspraak met de kunstbus  en vul het contactformulier hieronder in.

x

Arthousiaste groet,

Renier Keijer

Uw naam*
Straat en huisnummer*
Postcode en Plaats*
Telefoonnummer*
Uw e-mailadres*
Uw boodschap
(Velden gemarkeerd met * zijn verplichte invulvelden)
Volg ons actuele kunst aanbod
Voornaam
Email
Subscribe!