Moderne Schilderijen

Unieke en betaalbare moderne schilderijen kopen bij de Kunst Express

OPtrichter Kunst ExpressIn 2006 ben ik, Renier Keijer, begonnen met het verkopen van reproducties van schilderijen die in Nederland werden geïmporteerd. Altijd direct contact met mijn klanten heeft mij een beter inzicht gegeven in de wens van veel mensen in Nederland.

Het komt er op neer dat iedereen een uniek schilderij wil, en naar gelang de portemonnee is dat dan ook echt haalbaar of niet. Vaak zijn het moderne kunstwerken die mensen willen. Maar ik heb ook niches gezien, wat te denken van de enorme markt voor reproducties van oude meesterwerken. Ik leg me echter toe op originele moderne kunst. Maar moderne kunst is nog steeds een heel breed begrip. Als je vast wilt weten wat het precies is, ga dan naar de schilderijenshop op mijn website.

Ok, waar was ik gebleven…. oh ja de reproducties die ik verkocht. De reproducties die ik verkocht waren niet uniek en daarom ben ik direct gaan samenwerken met beeldend kunstenaars.  Abstracte tegeltjes moderne kunst close up

Samen met de beeldend kunstenaars waar ik mee samenwerk is het gelukt om me te onderscheiden in de kunst markt. Zie bijvoorbeeld het tegeltjes schilderij hiernaast dat gemaakt is door Sandra Boots. Originele werken aanbieden voor een betaalbare prijs.  Iedereen wil een uniek schilderij maar niet (altijd) de hoge prijzen die ervoor gevraagd wordt. Diverse samenwerkingen maken het mogelijk om originele schilderijen te maken voor een redelijke prijs.

Omdat ik samenwerk met allerlei soorten beeldend kunstenaars is de collectie betaalbare kunst zeer divers. De schilderijenshop op deze website is ingedeeld in diverse thema´s. De thema´s zijn dierenschilderijen , portretschilderijen, landschap en skyline schilderijen, bloemen schilderijen en abstracte schilderijen.  Als u al eerder contact heeft gehad met mij en de collectie heeft gezien kunt u ook kijken welke nieuwe kunststukken zijn gemaakt.

Ik ben gaan werken onder de naam ´De Kunst Express´. Deze naam is er omdat ik met mijn kunstbus een mobiele galerie heb. Ik sta op beurzen en zoek mijn klanten waar ze wonen of werken op met de schilderijen. Dit doe ik nu 7 jaar en er zijn in die tijd fijne relaties ontstaan met kunstenaars en bijzondere werken gemaakt. U vindt alleen moderne kunstwerken in de collectie. Kijk in onze schilderijenshop en misschien vindt u iets leuks voor uw eigen interieur!

 

Volg ons actuele kunst aanbod
Voornaam
Email
Subscribe!