Schilderijen Utrecht

Vallen Living Utrecht

Vallen Living Utrecht

De Kunst Express heeft veel inmiddels al tientallen schilderijen in het assortiment. Een volledige collectie vindt u op de schilderijenshop. Een aantal van deze werken staan tentoongesteld in Utrecht. Bij Vallen Living kunt u niet alleen mooie en moderne interieurideeën opdoen, u vindt er ook een kleine selectie van schilderijen. De schilderijen die in Utrecht staan tentoongesteld zijn van De Kunst Express. De samenwerking met Vallen Living is ontstaan omdat kunst en meubels elkaar goed aanvullen. Zo lijkt het net als u bij Vallen Living komt, net alsof de schilderijen al bij u in de woonkamer hangen!

 

 

Wisselende collectie in Utrecht

Hier een kleine impressie van de werken in de collectie van de Kunst Express. Informeer voordat u een bezoek doet aan Vallen Living of de werken van uw interesse daar ook daadwerkelijk hangen. Via info(a)dekunstexpress.nl of tel. 06 4124 8281.

Schilderijen bezoeken in Utrecht

U kunt onze schilderijen bezoeken op het onderstaande adres. Wilt u meer schilderijen zien dan degene die daar hangen? Maak een afspraak met de Kunst Express. De Kunstbus komt voor rijden, met daarin tientallen schilderijen.

Vallen Living
Leidsestraatweg 26
3481 EX Harmelen

Volg ons actuele kunst aanbod
Voornaam
Email
Subscribe!