Schilderijen Den Haag

Vallen Living Utrecht

Vallen Living Utrecht

Arthousiast heeft veel inmiddels al tientallen schilderijen in het assortiment. Een volledige collectie vindt u op de schilderijenshop. Een aantal van deze werken staan tentoongesteld in Den Haag. Bij Hulshof Den Haag kunt u niet alleen mooie en moderne interieurideeën opdoen, u vindt er ook een kleine selectie van schilderijen. De schilderijen die in Den Haag staan tentoongesteld zijn van Arthousiast. De samenwerking met Hulshoff is ontstaan omdat kunst en meubels elkaar goed aanvullen. Zo lijkt het net als u bij Hulshof komt, net alsof de schilderijen al bij u in de woonkamer hangen!

 

 

Wisselende collectie in Den Haag

Hier een kleine impressie van de werken in de collectie van Arthousiast. Informeer voordat u een bezoek doet aan Hulshof of de werken van uw interesse daar ook daadwerkelijk hangen. Via aan@arthousiast.nl of tel. 06 4124 8281.

Schilderijen bezoeken in Den Haag

U kunt onze schilderijen bezoeken op het onderstaande adres. Wilt u meer schilderijen zien dan degene die daar hangen? Maak een afspraak met de Arthousiast. De Kunstbus komt voor rijden, met daarin tientallen schilderijen.

Hulshoff
Spui 130
2511 BT Den Haag

Volg ons actuele kunst aanbod
Voornaam
Email
Subscribe!