|

Drijfhout paard kunst beeld surrealistisch
Close up drijhout paard kop kunstDrijfhout paard kunst in wordingDrijfhouten beeld van paard kunstigDrijfhout paard moderne kunst ambachtelijkPaard-Arthousiast n landschap ZW-min

Drijfhouten paard kunst beeld 130 cm x 200 cm

Dit schilderij is te zien via de Kunstbus of in ons pompgebouw te Gorinchem. Klik hier voor de kunstbus.

Wilt u meer weten over dit schilderij? Stel dan uw vraag via het contactformulier of bel Renier op tel. 06 4124 8281 (van 10 – 22.00 uur). Klik hier voor het contactformulier.

Productbeschrijving

Drijfhouten paard kunst beeld 130 cm x 200 cm

Voor de Indoor Brabant in maart 2017 is een paard gemaakt van drijfhout. Het hout is zoals je kunt zien op de foto hieronder verzameld langs de rivier waar wij langswonen de Merwede. Stroomopwaarts waar het de Waal heet hebben we ook hout verzameld. Nog verder stroopopwaarts is Ricks drijhoutcompany gevestigd. Hij verzameld drijfhout aan de Franse kust. Omdat we veel hout, en met name ronde organische vormen nodig hebben voor het maken van een paard hebben we ook bij Rick drijfhout geleend voor dit kunst project.

Stefan heeft geholpen bij het realiseren van het paard. Het paard heeft 4 lange schroefdraden zodat zijn rug en benen een basis vormen. Daarop zijn alle andere delen hout geschroefd. Als een wonder bleef het paard dat op deze manier is ontstaan, staan op zijn 3 poten!

Het hout is vooral onbewerkt gelaten, maar sommige delen hebben we geschuurd om het hout lichter te maken.

 

Drijfhout verzamelen voor kunst project

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carmen aan de Merwede ter hoogte van Vuren