OVER ARTHOUSIAST

Vanuit enthousiasme

Vanuit enthousiasme is Arthousiast 12 jaar geleden opgericht door Renier Keijer.  Veel energie stak hij in het zoeken naar de mooiste kunst om toe te voegen aan de collectie. Het huidige aanbod in reproducties en originele kunst is niet voldoende voor hem. De oplossing; zelf kunst gaan maken.

Het uitgangspunt bij het maken van nieuwe kunst is dat bijna iedereen in Nederland een uniek schilderij wil. Alleen heeft niet iedereen het geld voor een uniek stuk. Daarom is hij begonnen met het maken van originele en tegelijkertijd betaalbare kunst. Hiervoor is hij samenwerkingen aangegaan met verschillende kunstenaars.  En zo is Arthousiast ontstaan met kwalitatieve kunst die tegelijkertijd origineel is.

Het doel van Arthousiast is om mensen blij, vrolijk en vooral enthousiast te maken door middel van beeldende kunst. Dit wordt bereikt door te werken aan bijzondere effecten in kunstwerken, mooie kleuren en interessante technieken. Daarnaast zijn er nog interactieve kunst objecten die vooral worden gemaakt voor bedrijven of publieke ruimtes. Zo ontstaan kunstwerken waar mensen echt blij en vrolijk van worden. Ook wordt er in eigen ateliers gewerkt aan specifieke klant opdrachten.

Enthousiasme is de rode draad in de werkwijze van Arthousiast. Bij het maken van kunst en in het contact met klanten. Hoe kunnen dingen leuker en toepasselijker gemaakt en gedaan worden vraagt Arthousiast zich vaak af.

Arthousiast is gevestigd in het pompgebouw te Gorinchem. Hieronder staan foto’s voor een indruk van het pompgebouw.

Kachel bouwen in de galerie in gorinchem

Renier (links achter) bezig met de kachel bouwen in het Pompgebouw ***winter 2018

galerie in pompgebouw gorinchem

Arthousiast is gevestigd in de voormalige gemeente werkplaats ‘Pompgebouw’

 

x

x

 

 

Volg ons actuele kunst aanbod
Voornaam
Email
Subscribe!