OVER ARTHOUSIAST

Vanuit enthousiasme

12 jaar geleden is Renier Keijer gestart met zijn bedrijf Arthousiast. Zijn zoektocht naar mooie kunstwerken om toe te voegen aan de kunstcollectie gaf onvoldoende voldoening. De oplossing; zelf kunst gaan creëren.

Door zelf kunst te maken komt het enthousiasme van Arthousiast tot uiting alsook in het contact met klanten. De vraag is altijd: “Hoe maken we kunst leuk en toepasselijk, zodat het past in jouw situatie?”

Om het enthousiasme te vergroten werkt Arthousiast samen met kunstenaars om een geweldige kunstcollectie samen te stellen voor onze klanten.  De collectie bestaat uit eenmalige kunstwerken die tegelijkertijd betaalbaar zijn. De klanten zijn particulieren, hotels, bedrijven met kantoor, interieur designers, architecten en project ontwikkelaars.

Met de complete kunstcollectie van Arthousiast hebben wij als doel om mensen blij en enthousiast te maken met betaalbare unieke kunstwerken. Dit wordt bereikt door te werken aan bijzondere effecten in kunstwerken, mooie kleuren en interessante technieken. Zo ontstaan kunstwerken waar mensen echt blij en vrolijk van worden. En in onze eigen ateliers wordt er gewerkt aan specifieke klant opdrachten.

Arthousiast is zoals je hieronder kunt zien gevestigd in het pompgebouw te Gorinchem. Je kunt in het pompgebouw langskomen om de kunst collectie te bekijken of gebruikmaken van de kunstbus. Klik hier voor de kunstbus. 

Kachel bouwen in de galerie in gorinchem

Renier (links achter) bezig met de kachel bouwen in het Pompgebouw ***winter 2018

galerie in pompgebouw gorinchem

Arthousiast is gevestigd in de voormalige gemeente werkplaats ‘Pompgebouw’

 

x

x

 

 

Volg ons actuele kunst aanbod
Voornaam
Email
Subscribe!