OVER ARTHOUSIAST

Vanuit enthousiasme

Vanuit enthousiasme is de Arthousiast ontstaan in 2006. Eerst onder de naam Kunst Express omdat het een mobiele galerie was. De samenwerking met de ateliers in Hengelo en Amsterdam werden belangrijker, en er kwam een showroom in Gorinchem, en de Arthousiast was geboren.

In de ateliers worden de kunstprojecten uitgevoerd. Bij het maken van nieuwe kunst wordt er goed gekeken naar de kleuren, materialen, effecten, samenhang etc. Hierdoor ontstaan er continue nieuwe originele kunstwerken. Het leuke van kunst is dat er zoveel mogelijk is, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het creëren.

Het doel van ARThousiast is om kunstwerken aan te bieden waar mensen echt blij van worden. Als wij daarvoor werk op maat moeten maken dan doen wij dat dan ook graag.

x

Een bus vol kunst

Kunstbus concept

Renier komt langs met de kunstbus als er een inrichtingswens is thuis of op kantoor. Kunst in het echt bekijken is belangrijk. Daarnaast is het een beslissing die je niet even maakt. Daar rustig de tijd voor nemen, verschillende opties bekijken en advies krijgen is belangrijk. Zo kun je direct beoordelen of een kunstwerk past in je interieur. Het is daarmee een hele veilige manier van schilderijen kopen, maar ook eentje waardoor je op hele andere ideeën kunt komen en iets koopt of laat maken wat je niet van tevoren had kunnen bedenken. Zo kun je ook iets persoonlijks laten maken dat helemaal bij jouw interieur past!

Deze unieke service iets voor jou?

Maak een afspraak met de kunstbus en bel op tel. 06 4124 8281, mail naar AAN@ARTHOUSIAST.NL of vul het contactformulier hieronder in.

x

Hartelijke groet, 

Renier Keijer
Tel. 06 4124 8281
E-mail aan[a]arthousiast.nl

Uw naam*
Straat en huisnummer*
Postcode en Plaats*
Telefoonnummer*
Uw e-mailadres*
Uw boodschap
(Velden gemarkeerd met * zijn verplichte invulvelden)
Volg ons actuele kunst aanbod
Voornaam
Email
Subscribe!