Reviews De Kunst Express

Hier vindt u de reviews van onze klanten. Wij stellen uw mening zeer op prijs. Heeft u ervaring met De Kunst Express en wilt u deze delen? Vul dan ook een review in en laat andere uw ervaring horen. 

Schrijf een review


Submit your review
* Required Field

De perfecte oplossing!

Dec 17, 2014 by Frank Francois

Deze zomer kwam Renier een avond langs bij ons waarbij hij een grote selectie aan schilderijen (ongeveer 50 stuks) op een zeer leuke en originele wijze kwam tentoonstellen. Hij had namelijk een speciale Chinese theeset met speciale thee meegenomen wat gelijk voor een speciale sfeer zorgde.

Die avond konden wij niet direct slagen uit zijn collectie, omdat wij een schilderij in ons hoofd hadden die we elders een keer hadden gezien. Dit beeld konden we niet kwijtraken, maar Renier speelde hier perfect op in door iets aan te bieden wat in lijn ligt met dit werk. Door deze oplossing konden we toch het gewenste schilderij hebben hangen.

Daarom sluit ik af met de kop van onze review: Renier bood ons \"De perfecte oplossing\"


colorscape

Dec 08, 2014 by paulien doornnk

Sinds onze verbouwing 2 jaar geleden zochten we naar een passend schilderij in de woonkamer. tot heden hadden we niets leuks/passends kunnen vinden. Op een beurs kwamen we Reinier met een schilderijen stand tegen enkregen we te horen dat hij met veel schilderijen bij je thuis komt om gewoon thuis te kijken wat mooi is. Hij had veel goede keus bij zich. uiteindelijk hebben we voor een groot doek van Stefan Yordanov gekozen. De kleuren zijn prachtig fel en fris en passen mooi bij ons interieur. door het grote langwerpige formaat, hangt het fantastisch boven onze bank. ik kijk er met veel plezier naar als ik naast de open haard zit


Top schilderij en service

Jun 27, 2014 by Koos en Thea

Renier heeft ons huis voorzien van een gaaf schilderij. Eerst veel kunnen uitproberen want hij kwam langs met een auto veel moois. Eentje uitgezocht en na enkele weken ... jawel het hangt aan de muur. Super mooi en Renier heeft prima alles geregeld.


Dagelijks plezier van de kunstwerken in ons huis

Apr 14, 2014 by Hans Stijntjes

In Rotterdam zagen mijn vrouw en ik enkele schilderijen van De Kunst Express. Via een visitekaartje was het contact met Renier snel gelegd. Enthousiast liet hij bij ons thuis de collectie zien, waarvan we er twee direct gekocht hebben. Hoewel op zich een mooi schilderij, bleek ééntje naderhand niet te voldoen op de plek waar wij hem hadden hangen. Geen probleem, Ronald Wentink kwam met een aantal andere schilderijen langs, waar we zo enthousiast over waren, dat er nu in totaal 4 schilderijen hangen te schitteren op verschillende plekken in ons huis.
Elke dag kijken we er met plezier naar.
Renier en Ronald, bedankt voor dit kijkplezier en de geweldige service van jullie.


Apr 09, 2014 by Boersma Panelen bv

Reinier, heeft een prachtig kunstwerk / schilderij laten maken met materialen die wij gebruiken in de productie.. Reinier, goed gedaan, we zijn erg blij met het resultaat!.


Mar 09, 2014 by Joosten

We zijn erg blij met het nieuwe schilderij. Het hangt fantastisch in onze woonkeuken!
Via een keukenshowroom kwamen we bij De Kunst Express terecht.
De contacten met Renier waren prettig, hij nam alle tijd en was niet opdringerig.


Mar 06, 2014 by Fam. Swemmer

Onze kennismaking met 'de kunstexpress' was op een bouwbeurs waar wij ons aan het oriënteren waren voor de bouw van onze woning. Aan kunst aan de muur waren wij nog lang niet toe. Het was de spontaniteit van Renier en de veelzijdigheid van de tentoongestelde schilderijen die ons opviel. Met Renier afgesproken dat hij contact met ons op zou nemen wanneer wij in de nieuwe woning zouden wonen. Renier hield woord en bijna een jaar later is hij bij ons langsgekomen om met veel enthousiasme 'zijn' schilderijen te laten zien waaruit wij een keuze hebben gemaakt. De afgesproken levertermijn werd perfect nagekomen. Wij zijn erg te spreken over de werkwijze en het contact van met name Renier en zouden het dan ook aan anderen aanbevelen.


Varkens pronken aan de muur

Feb 19, 2014 by Aggie

Omdat we opzoek waren naar een bankstel hebben we heel wat meubelzaken bezocht. Moeilijk, hoor, tot we bij Hulshoff binnenkwamen en volop vrolijke kleuren zagen. Hier moesten we zijn.
Opeens hoorde ik mijn man hard lachen. Hij stond voor een groot leuk vrolijk schilderij met drie varkens. \"Dat is het \" zei hij ,\"die past precies in onze kamer.\"
Na een week zijn we weer gaan kijken, vonden hem nog leuker en na een gesprek met een verkoper over het hoe en wat van dit schilderij hebben we contact met de kunstexpress gezocht.
Dit gesprek verliep erg vriendelijk en binnen een paar dagen kwam Renier met de \"varkens\" bij ons thuis.
En ....de varkens zijn gebleven. Ze pronken aan onze muur en we zijn er blij mee !!!!

Groeten van ons
Aggie


De Kunst Express 06 4124 8281 Watermanweg 127 Rotterdam , 2716EB Nederland 4.9 5.0 8 8 Deze zomer kwam Renier een avond langs bij ons waarbij hij een grote selectie aan schilderijen (ongeveer 50 stuks) op een zeer leuke en originele wijze kwam tentoonstellen. Hij had
Volg ons actuele kunst aanbod
Voornaam
Email
Subscribe!