EVENTS | KUNSTBUS

EVENTS

Hiswa Rai 2018

Van 7 t/m 11 maart is het zover: de HISWA Amsterdam Boat Show. Het grootste evenement van Nederland op het gebied van watersport, lifestyle en recreatie.

Arthousiast is ook aanwezig met een stand op de Hiswa in de Rai voor de derde keer. Op stand nummer 01.404 zijn het geen boten maar kunst wat er te zien is. Nautisch gerelateerde kunst is er ook, maar het zal veelal nieuw werk zijn dat getoond wordt en van verschillende thema’s.

Kunst op de Hiswa Rai

Beurs Eigen Huis – Jaarbeurs Utrecht Voorjaar editie 2018

eigen-huis-bouwen-en-interieur-kunstKunst op de Beurs Eigen Huis!

Ik sta met een hele uitgebreide collectie op de Eigen Huis Bouw beurs. Omdat ik veel wanden heb zal het een combinatie van oud en nieuw werk zijn. Als je vrijkaartjes wilt laat het weten dat je wilt komen via mail of telefoon. Gezellig!

Meer informatie over de Eigen Huis Beurs hieronder of op www.realiseerjedroomhuis.nl/beurs-eigen-huis/

Bouw of verbouwplannen? Je bent van harte welkom in Jaarbeurs Utrecht voor de najaarseditie van Beurs Eigen Huis. De grootste beurs van Nederland voor iedereen met bouw- en verbouwplannen.

Beurs Eigen Huis biedt een totaalconcept om je droomhuis te realiseren. Van architecten aan de tekentafel, informatie over bouwvergunningen en exclusieve veranda’s tot de nieuwste keukentrends, design verlichting, interieurinspiratie en tuinadvies op maat! The place to be dus!

KUNST BUS 

Kunstbus concept

Ik (lees meer over mij)  kom langs bij mensen die enthousiast zijn geraakt door kunstwerken uit de ARThousiast collectie. Kunst in het echt bekijken is belangrijk. Daarnaast is het een beslissing die je niet even maakt. Daar rustig de tijd voor nemen, verschillende opties bekijken en advies krijgen is belangrijk. Zo kun je direct beoordelen of een kunstwerk past in je interieur. Het is daarmee een hele veilige manier van schilderijen kopen, maar ook eentje waardoor je op hele andere ideeën kunt komen en iets koopt of laat maken wat je niet van tevoren had kunnen bedenken. Wij maken ook graag kunst speciaal voor jou. Zo kun je iets persoonlijks laten maken en / of iets dat helemaal bij jouw interier past!

Deze unieke service iets voor jou?

Maak een afspraak met de kunstbus en bel op tel. 06 4124 8281, mail naar AAN@ARTHOUSIAST.NL of vul het contactformulier hieronder in

 

Je kunt onderstaand formulier invullen en ik neem snel contact met je op. 

 

Uw naam*
Straat en huisnummer*
Postcode en Plaats*
Telefoonnummer*
Uw e-mailadres*
Uw boodschap
(Velden gemarkeerd met * zijn verplichte invulvelden)

 

Volg ons actuele kunst aanbod
Voornaam
Email
Subscribe!