OPEN DAGEN + EVENTS

Open Dagen

Op de volgende dagen zijn we aan het werk in de showroom te Gorinchem. Je bent welkom om dan een kijkje te nemen

  • Vrijdag 2 maart van  13 – 17 uur
  • De open dagen na 2 maart worden binnenkort gepland!

Events

Hieronder staan de events waar je ons kunt bezoeken. Als je ons een email stuurt op aan[a]arthousiast.nl (de ‘a’ vervangen door een apestaartje) dan sturen wij vrijkaarten zodat je gratis langs kunt komen.

Hiswa Rai 9 t/m 11 maart 2018: standnummer 1.354

Van 7 t/m 11 maart is het zover: de HISWA Amsterdam Boat Show. Het grootste evenement van Nederland op het gebied van watersport, lifestyle en recreatie.

Arthousiast is ook aanwezig met een stand op de Hiswa in de Rai voor de derde keer. Op stand nummer 01.354 zijn het geen boten maar kunst wat er te zien is. Nautisch gerelateerde kunst is er ook, maar het zal veelal nieuw werk zijn dat getoond wordt en van verschillende thema’s.

Kunst op de Hiswa Rai

Beurs Eigen Huis 9 t/m 11 maart 2018

eigen-huis-bouwen-en-interieur-kunstKunst op de Beurs Eigen Huis!

Arthousiast staat voor de 12e keer op de Eigen Huis Beurs. Met een ruime plek is het mogelijk om een combinatie van oude en nieuwe kunstwerken te maken. Als je vrijkaartjes wilt laat het weten dat je wilt komen via mail of telefoon. Gezellig!

Meer informatie over de Eigen Huis Beurs hieronder of op www.realiseerjedroomhuis.nl/beurs-eigen-huis/

Bouw of verbouwplannen? Je bent van harte welkom in Jaarbeurs Utrecht voor de najaarseditie van Beurs Eigen Huis. De grootste beurs van Nederland voor iedereen met bouw- en verbouwplannen.

Beurs Eigen Huis biedt een totaalconcept om je droomhuis te realiseren. Van architecten aan de tekentafel, informatie over bouwvergunningen en exclusieve veranda’s tot de nieuwste keukentrends, design verlichting, interieurinspiratie en tuinadvies op maat! The place to be dus!

Volg ons actuele kunst aanbod
Voornaam
Email
Subscribe!