Vorm geven aan de nieuwe naam Arthousiast

2018 was voor Arthousiast het jaar om de nieuwe naam vorm te geven. Dit resulteerde in meer exclusieve beurzen en minder (buiten) evenementen. Daarnaast is er een samenwerking aangegaan met Marketingstudio DO om Arthousiast als bedrijf goed neer te zetten.

Masters of LXRY
Met een aanpassing in de identiteit van Arthousiast werd ook de  Masters of LXRY bezocht. Voor de beurs plaats vond kreeg Arthousiast een publicatie in het magazine LXRY. Dit was al een goed begin, want de aanpassingen in mijn identiteit waren juist doorgevoerd. Met enthousiasme is het bericht natuurlijk gedeeld op sociale media 😊.

Op de beurs kregen vooral de optische illusies grote aandacht en is er meerdere keren contact geweest met bedrijven die interesse hebben voor deze vorm van kunst. Als resultaat volgen mogelijk maatwerkopdrachten en zijn er nieuwe samenwerkingsverbanden ontstaan met bedrijven die het effect van de optische illusies gaan versterken.

Verder is op de beurs het drijfhouten paard verkocht en een drijfhout licht schaduw object geïntroduceerd. Met enkele positieve reacties op het object, waarschijnlijk door ons eigen enthousiasme, spreken we toch over een succes!

Door het voorbereiden, opbouwen, afbreken en bemannen van de stand was de beursperiode intensief. Toch ben ik blij en was het zeker de moeite waard om ons hier neer te zetten! Ik ben dankbaar voor de steun die ik heb gekregen van kunstenaars en mensen om mij heen. Samen is het gelukt om de beursstand te realiseren en heb ik door de beurs ook leuk contact gehad met bestaande klanten.

2019
Voor Arthousiast wordt 2019 een jaar om nog zichtbaarder te worden bij nieuwe samenwerkingspartners en potentiële klanten die aansluiten bij de nieuwe identiteit. Balans wordt gevonden door goed te kijken met wie gaat Arthousiast gaat verbinden, want een enthousiaste samenwerking werkt alleen als het gevoel en de belangen eerlijk verdeeld zijn.

Voor nu fijne feestdagen en geniet van de mensen om je heen!

Enthousiaste groet,

Renier Keijer