Leuk nieuws is dat ik afgelopen vrijdag 2 optische illusie bij BAS heb gebracht voor hun collectie. BAS is een groot kunstverhuur bedrijf in Raamsdonksveer waar je als bedrijf terecht kunt voor het huren van kunst. Met een collectie van tienduizenden werken kunnen ze perfect maatwerk afleveren voor de interieurs bij bedrijven. Daarnaast bestaat BAS ook nog eens uit een prettige club mensen!

De nieuwe werken die via BAS kunnen worden gehuurd zijn:

Containers optische illusie 3D haven Rotterdam

3D Optische illusie Containers 2018

Amsterdam Optische Illusie grachten containers vastgoed woonboot

3D Optische illusie 2015 Amsterdam

Deze werken zijn een echte beleving! Die kunnen we niet overbrengen in de afbeeldingen hierboven, daarom hierbij de link naar een 2 minuten youtube filmpje dat hiervoor is gemaakt door Arthousiast waarin het effect wordt gezien en besproken.

Wil je een inspirerende werkomgeving creëren dan zijn de optische illusies misschien iets voor jou!