Kunst Gorinchem nodig?

Enthousiast over kunst!

Bent u op zoek naar kunst Gorinchem? Vindt u ook dat kunst en interieur bij elkaar horen? Arthousiast werkt graag mee aan een uniek interieur bij u thuis of op kantoor. Wij hebben geen galerie, geen eigen atelier, zijn geen kunstbeurs en wij zijn ook geen kunstenaars. Wij horen u denken: wat zijn jullie dan? Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat over echte kunstliefhebbers. Wij zijn gevestigd in een karakteristiek pand in de vesting van Gorinchem. Bij ons vindt u een uitgebreide unieke collectie van kunst. Wij willen u graag laten genieten van de kunst en u enthousiast maken. Onze naam zegt het al. Wij zorgen ervoor dat u enthousiast wordt van de kunst Gorinchem. Zien wij u binnenkort verschijnen?

Een greep uit onze unieke collectie

Kunst Gorinchem: diverse kunststijlen

Wij hebben niet maar één soort kunst. Het is ooit begonnen met het verkopen van reproductie schilderijen, maar ondertussen zijn wij uitgegroeid tot kunst speciaal voor uw interieur. Van kleurrijke schilderijen tot oude meester collages, maar ook van epoxy tafels tot optische illusies. Elk kunstwerk heeft zijn eigen karakter, maar is altijd vrolijk! Wij maken niet alleen kunst, maar verzamelen ook kunstwerken van andere kunstenaars. Zo vindt u altijd een werk dat volledig bij u past!

Kunst Gorinchem: kopen of kunstuitleen?

Wij van kunst Gorinchem helpen u bij graag bij het vinden van kunstwerk op maat. Wilt u een bepaalde beleving in huis creëren? Kunst Gorinchem weet waarover het praat.  Wilt u graag een stukje geschiedenis uit Gorinchem of uit de omgeving? Wacht dan niet langer en kom langs bij Arthousiast. Wij hebben een ruime collectie aan kunst en de diversiteit aan kunstwerken is groot! Onze kunstwerken worden met passie ontworpen en met grote aandacht in elkaar gezet. Wist u zelfs dat Arthousiast al 14 jaar actief is in het vak?  Wij weten als geen ander hoe wij kunst moeten verzamelen. Onze kunstwerken hangen ook vaak bij andere bedrijven op. Wij hebben een kunstuitleenconstructie met diverse bedrijven. Zo kan het goed zijn dat u kunst Gorinchem in andere steden tegenkomt.

Kunst op maat

U kunt alle kunstwerken op onze website bekijken. Heeft u bepaalde kunst in gedachten of wilt u graag met ons in gesprek over een ontwerp? Bij ons kunt u kunstwerk op maat bestellen. Wij maken het volledig naar uw wens. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag door mee te denken voor een ontwerp. Wilt u graag kennis maken met de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Wij zien u graag verschijnen bij kunst Gorinchem.

Plan uw bezoek!

Laat uw gegevens achter en plan direct uw bezoek in!