Kunst Gorinchem nodig?

Enthousiast over kunst!

Op zoek naar kunst Gorinchem? In de bruisende vesting van het mooie stadje Gorinchem vindt u Arthousiast. Arthousiast is geen gallerie, geen atelier, geen kunstbeurs en ook niet alleen een kunstenaar. Arthousiast is het thuis voor iedere kunstliefhebber die enthousiast is over kunst. In ons karakteristieke pand in het hartje van de vesting vindt u een een overvloed aan prachtige kunst. Alle kunst die bij ons tentoon wordt gesteld heeft één ding met elkaar gemeen: de kunst is er om u als aanschouwer blij en enthousiast te maken. Onze bedrijfsnaam is hiermee ook direct onze visie: mensen enthousiast maken met kunst! Als u dus op zoek bent naar kunst Gorinchem, is een bezoekje aan Arthousiast dus zeker een must!

Een greep uit onze unieke collectie

Kunst Gorinchem: diverse kunststijlen

Binnen Arthousiast vindt u diverse kunststijlen. U vindt bij ons niet alleen schilderijen, maar ook eigentijdse kunstwerken. Alle kunst van Arthousiast is optisch, illustisch, kleurrijk of vrolijk. Wij willen onze gebruikers namelijk gelukkig en blij maken met onze kunst.

Kunst Gorinchem: kopen of kunstuitleen?

Bent u op zoek naar kunst Gorinchem? Binnen Arthousiast is de kans groot dat u het kunstwerk vindt wat u zoekt! In onze kunst Gorinchem collectie vindt u een grote diversiteit aan kunstwerken. Alle kunstwerken zijn met een groot aandacht en passie gemaakt. Onze specialist heeft al meer dan 12 jaar ervaring in het maken, vervaardigen en verzamelen van de mooiste werken. Bij ons is er veel mogelijk. Zo hebben wij voor diverse bedrijven een kunstuitleen constructie. In dit geval kan men een passend kunstwerk huren. Maar ook kunt u bij ons terecht voor het kopen van een passend kunstwerk. Echter zijn wij van mening dat niet ieder kunstwerk op elke locatie past. Bij ons staan persoonlijke aandacht en een luisterend oor dan ook centraal. Wij kijken graag met u mee welk kunstwerk het beste past binnen uw wensen. Zo kunnen wij bij u langs komen op locatie of kunnen wij een proefplaatsing verzorgen van het kunstobject. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een passend kunstwerk.

Kunst op maat

Bent u op zoek naar kunst Gorinchem, maar kunt u niet helemaal vinden wat u zoekt? Geen probleem! Bij Arthousiast is het mogelijk om uw kunstwerk volledig op maat te laten maken. Graag denken wij met u mee over een passend kunstwerk. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken u graag enthousiast over onze kunst. Aangezien beelden meer zeggen dan duizend woorden, nodigen wij u daarom graag uit aan de Korenbeurs 1 in Gorinchem om onze kunstwerken in het echt te bewonderen.

Plan uw bezoek!

Laat uw gegevens achter en plan direct uw bezoek in!