Galerie Gorinchem nodig?

Diverse kunststijlen bij Galerie Gorinchem

Op zoek naar een galerie Gorinchem? Voor de liefhebber van schilderijen is Arthousiast in Gorinchem een must. In het karakteristieke pand in het bruisende hart van de vestingstad vindt u een overvloed aan schilderijen. Al deze schilderijen zijn met passie en enthousiasme gemaakt en dat onderscheidt galerie Gorinchem van andere galerieën. De schilderijen kunnen door Arthousiast zijn gemaakt maar wij werken ook samen met andere schilders. Binnen onze collectie vindt u zeer diverse kunststijlen. Klassiek, modern of schilderijen met een bijzonder verhaal. Onze kunstcollectie is uniek en divers en de kunstobjecten zullen u enthousiasmeren en inspireren. Mensen enthousiast en blij maken met kunst, dat is onze grote visie. Waar u ook naar op zoek bent en wat uw uitgangspunt ook is, Arthousiast geeft u graag persoonlijk advies om een passend schilderij te vinden. Galerie Gorinchem heeft een unieke kunstcollectie met voldoende variatie voor elk interieur. Maar als u niet het schilderij kunt vinden dat u zoekt dan is er de mogelijkheid om uw kunstwerk te (laten) maken. In een gesprek luisteren wij goed naar uw verhaal en verwerken het gevoel hierover in het schilderij. Bij ons gaat het niet om grote namen maar is het de kunst zelf die u moet raken.

Een greep uit onze unieke collectie

Galerie Gorinchem ook voor bedrijven

Heeft u een bedrijf en wilt u een creatieve en inspirerende omgeving creëren voor uw personeel? Dan vindt u bij galerie Gorinchem een passend schilderij. Kunst op de werkvloer reduceert stress, wist u dat? Ook uw klanten zullen een positieve indruk van uw bedrijf krijgen met een indrukwekkend schilderij aan de muur. Arthousiast heeft inmiddels al meer dan 12 jaar ervaring met het verzamelen en maken van de mooiste kunstwerken. Het is mogelijk om de schilderijen te lenen of te kopen. Omdat het vooraf lastig te bepalen is of het schilderij volledig past in de omgeving bestaat er de mogelijkheid van een proefplaatsing. Naast kunst huren biedt Arthousiast ook huurkoop. Zo kan er een eigen kunstcollectie opgebouwd worden. U kunt kiezen voor een bezoek aan Arthousiast in onze galerie Gorinchem maar wij komen ook graag langs met onze kunstbus. Dan is het gelijk duidelijk welk schilderij goed past in uw interieur.

Kortom, wij hebben een passie voor kunst en willen u ook graag blij maken met inspirerende schilderijen waar u steeds iets nieuws in blijft ontdekken. Als u bij galerie Gorinchem kunst huurt dan heeft u gegarandeerd iets unieks aan de muur hangen waar een kunstenaar met passie aan heeft gewerkt.

Plan uw bezoek!

Laat uw gegevens achter en plan direct uw bezoek in!