Kunstuitleen Dordrecht nodig?

Kunstuitleen Dordrecht maakt blij met kunst

Bent u op zoek naar kunstuitleen Dordrecht? Wij hebben een unieke en diverse kunstcollectie waar u altijd kunt slagen! Naast onze collectie maken wij ook kunstwerken en schilderijen op maat. Door onze jarenlange ervaring weten wij waarover wij praten. Ons complete assortiment is gemaakt vanuit passie en enthousiasme en dat maakt onze collectie zo bijzonder! Onze naam zegt het eigenlijk al: Kunst met enthousiasme. Naast dat wij een geweldige collectie in bezit hebben, zitten wij ook in een karakteristiek pand in het centrum van Gorinchem. Bent u nog nooit bij ons op bezoek geweest? Wacht dan niet te lang en kom langs in Gorinchem. Wij willen graag onze passie en enthousiasme met u delen onder het genot van een kopje koffie. Bij ons is zowel huren als kopen van schilderijen en kunstwerken mogelijk. Wij zijn dus de kunstuitleen Dordrecht specialist die u zoekt!

Een greep uit onze unieke collectie

Vrolijke, kleurrijke, optisch illusische kunst bij kunstuitleen Dordrecht

Veel van de schilderijen en kunstwerken zijn gemaakt door de oprichter van Arthousiast Renier Keijer, de andere kunstwerken zijn veelal door ontwerpers en schilders uit de omgeving van Gorinchem gemaakt. Bij kunstuitleen Dordrecht is het mogelijk om een proefplaatsing van een schilderij of kunstwerk aan te vragen. Zo kunt u op locatie kijken of de kunst goed tot zijn recht komt. Onze unieke collectie bestaat uit vrolijke, kleurrijke, optisch illusische kunst. Door onze jarenlange ervaring in het vak zijn wij het adres voor kunstuitleen Dordrecht. Al meer dan 12 jaar verzamelen en maken wij de mooiste kunstwerken in de regio.

Schilderijen kopen of huren bij kunstuitleen Dordrecht

Bij kunstuitleen Dordrecht kunt u ervoor kiezen om eerst een proefplaatsing van een kunstvoorwerp te doen. Bij een proefplaatsing kunt u kijken of het kunstvoorwerp volledig tot zijn recht komt op de plaats waar hij nu hangt. Voor zowel particulieren als bedrijven hebben wij kunst op maat. Wist u bijvoorbeeld dat kunst stress kan reduceren, of een ruimte kan omtoveren tot een inspirerende werkomgeving voor brainstormsessies , maar ook een indrukwekkend beeld kan schetsen van het bedrijf. Wij werken niet met namen op de schilderijen, omdat wij vinden dat het kunstwerk u moet aanspreken, zonder te weten wie de ontwerper is. U moet nooit kunstwerken kopen omdat het van een bepaalde kunstenaar is. Elk schilderij of kunstwerk heeft een eigen verhaal. Kunt u uit het kunstvoorwerp de boodschap halen? Als u de boodschap ziet en kan vertalen, dan past het schilderij of kunstwerk bij u! Wij maken kunst voor u betaalbaar en op deze manier kunt u een eigen kunstcollectie opbouwen.

Plan uw bezoek!

Laat uw gegevens achter en plan direct uw bezoek in!