Vanuit enthousiasme

Arthousiast is 12 jaar geleden opgericht door Renier Keijer. Zijn zoektocht naar mooie kunstwerken om toe te voegen aan de kunstcollectie gaf onvoldoende voldoening. De oplossing; zelf kunst creëren.

Door zelf kunst te maken komt het enthousiasme van Arthousiast tot uiting alsook in het contact met klanten. De vraag is altijd: “Hoe maken we kunst nog leuker, mooierspannender of passend in het interieur van de klant?”

 

Collectieve samenwerking
Om het enthousiasme te vergroten werkt Arthousiast samen met kunstenaars om een geweldige kunstcollectie samen te stellen. De collectie bestaat uit eenmalige kunstwerken die tegelijkertijd betaalbaar zijn.

Naast een selectief collectief van kunstenaars zoekt Arthousiast de samenwerking met interieuradviseurs. Interieuradviseurs zijn een goede schakel tussen de eindklant en Arthousiast. Zij weten precies wat er nodig is en wanneer.

Met Arthousiast spelen wij waar daar op in en is Renier Keijer de kunstexpert om kunst te leveren wat precies aansluit bij de wensen van de klant. Hij heeft interesse in moderne kunst en weet van uiteenlopende technieken die gebruikt worden om kunst te creëren.

 

 

‘Kunst aan de muur voor een uniek interieur!’
Het gedachtegoed van Arthousiast schuilt in de slogan. Zo is interieur een plek waar mensen thuis komen, aan het werk zijn of een gelegenheid wat ze graag bezoeken. Dit maakt ieder interieur uniek, en is geen interieur hetzelfde.

Vanuit het voormalige pompgebouw in Gorinchem toont Arthousiast een bijzondere kunstcollectie. Maak gerust een afspraak om de kunstcollectie te bekijken.

Maak een afspraak