Over Arthousiast

Vanuit enthousiasme

Arthousiast is 12 jaar geleden opgericht door Renier Keijer. Zijn zoektocht naar mooie kunstwerken om toe te voegen aan de kunstcollectie gaf onvoldoende voldoening. De oplossing; zelf mooi werk creëren.

Door zelf kunst en andere objecten te maken komt het enthousiasme van Arthousiast tot uiting alsook in het contact met klanten. De vraag is altijd: “Hoe maken we schilderijen of objecten die nog leuker, mooierspannender of passend zijn in het interieur van de klant?”

Collectieve samenwerking
Om het enthousiasme te vergroten werkt Arthousiast samen met kunstenaars om een diverse en originele collectie samen te stellen. De collectie bestaat uit ambachtelijk gemaakte schilderijen en objecten die tegelijkertijd betaalbaar zijn.

Arthousiast Renier

Bij Arthousiast maakt Renier Keijer interieurs bijzonder en levert wat precies aansluit bij de wensen van de klant. Hij heeft interesse in moderne kunst en weet van uiteenlopende technieken die gebruikt worden om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Werkplaats galerie Arthousiast

Vanuit het voormalige pompgebouw in Gorinchem toont Arthousiast een bijzondere collectie. Maak gerust een afspraak om deze te bekijken.

Maak een afspraak