Over Arthousiast

Vanuit enthousiasme

Arthousiast is 12 jaar geleden opgericht door Renier Keijer. Zijn zoektocht naar mooie kunstwerken om toe te voegen aan de kunstcollectie gaf onvoldoende voldoening. De oplossing; zelf mooi werk creëren.

Door zelf kunst en andere objecten te maken komt het enthousiasme van Arthousiast tot uiting alsook in het contact met klanten. De vraag is altijd: “Hoe maken we schilderijen of objecten die nog leuker, mooierspannender of passend zijn in het interieur van de klant?”

 

Collectieve samenwerking
Om het enthousiasme te vergroten werkt Arthousiast samen met kunstenaars om een geweldige collectie samen te stellen. De collectie bestaat uit eenmalige hand vervaardige schilderijen en objecten die tegelijkertijd betaalbaar zijn.

Naast een selectief collectief van kunstenaars zoekt Arthousiast de samenwerking met ondernemers in de interieurbranche om zo interieurs compleet te maken.

Bij Arthousiast is Renier Keijer de expert om interieurs bijzonder te maken en te leveren wat precies aansluit bij de wensen van de klant. Hij heeft interesse in moderne kunst en weet van uiteenlopende technieken die gebruikt worden om mooie dingen te creëren.

 

 

 

‘Bijzonders aan de muur voor een uniek interieur!’
Het gedachtegoed van Arthousiast schuilt in de slogan. Zo is interieur een plek waar mensen thuis komen, aan het werk zijn of een gelegenheid wat ze graag bezoeken. Dit maakt ieder interieur uniek, en is geen interieur hetzelfde.

Vanuit het voormalige pompgebouw in Gorinchem toont Arthousiast een bijzondere collectie. Maak gerust een afspraak om deze te bekijken.

 

Maak een afspraak