Kunstuitleen Breda nodig?

Kunstuitleen Breda maakt blij met kunst

U bent op zoek naar dat ene unieke schilderij waar u niet op uitgekeken raakt bij kunstuitleen Breda? Dan nodigen wij u uit om onze unieke collectie in de binnenstad van Gorinchem te komen kijken. Bij Arthousiast vindt u vast een passend schilderij waarvan uw hart sneller gaat kloppen. Het aanbod van de kunstuitleen Breda is gevarieerd en origineel. Onze diverse collectie met zowel klassieke als moderne schilderijen zal u zeker inspireren. Al onze kunstwerken zijn ambachtelijk gemaakt door de oprichter Renier Keijer of door andere schilders met wie wordt samengewerkt. Arthousiast heeft als voornaamste doel om mensen enthousiast en blij te maken met kunst. Al onze kunstwerken zijn ontstaan uit passie en enthousiasme wat ook doorklinkt in onze bedrijfsnaam. Wij hebben inmiddels ruim 12 jaar ervaring met het verzamelen en maken van de mooiste kunstwerken. Voor ons is een naam niet belangrijk maar gaat het puur om het kunstwerk zelf, dat moet u raken en blij maken. Om het schilderij te vinden dat het best aansluit bij uw wensen willen wij u graag persoonlijk adviseren. Door goed naar u te luisteren proberen we tot een ideale oplossing te komen. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dan is dat geen probleem want er is ook de mogelijkheid om speciaal voor u een kunstwerk te maken. Indien gewenst kunnen wij ook met een gevarieerde collectie in onze kunstbus bij u langs komen zodat u direct kunt zien of het schilderij in uw interieur tot zijn recht komt.

Een greep uit onze unieke collectie

Schilderijen kopen of huren bij kunstuitleen Breda

Tegenwoordig kloppen niet alleen particulieren bij kunstuitleen Breda aan maar weten ook bedrijven onze kunst steeds meer te waarderen. Menig schilderij of kunstobject geeft de onderneming een positieve uitstraling die door klanten op prijs wordt gesteld. Kunst op de werkvloer inspireert het personeel en heeft een stress verlagende werking. Als u twijfelt of een schilderij wel in uw interieur past kunnen wij een proefplaatsing doen. U heeft dan de tijd om te ervaren of dit schilderij of kunstobject bij u past en de uitwerking heeft die u wilt. Bij Arthousiast is kunst te huur en te koop. Onze kunst is betaalbaar en door huurkoop kan een eigen kunstcollectie worden opgebouwd of uitgebreid.

Op zoek naar kunstuitleen Breda? Wij vinden het een uitdaging om samen met u het schilderij te zoeken dat perfect in uw interieur past en waar uw blij van wordt. Bezoek ons karakteristieke pand in Gorinchem en ervaar zelf ons enthousiasme voor kunst.

Plan uw bezoek!

Laat uw gegevens achter en plan direct uw bezoek in!