Kunstuitleen Den Bosch nodig?

Kunstuitleen Den Bosch maakt blij met kunst

Bent u op zoek naar een uniek schilderij bij kunstuitleen Den Bosch? Wilt u nu eindelijk wel eens van die witte muur af of u zoekt een kunstobject in huis waar niet op uitgekeken raakt? Dan kunt ook terecht bij Arthousiast. Wij zijn kunstuitleen Den Bosch specialis! U vindt ons in het bruisende hart van de vestingstad Gorinchem en wij zijn geen standaard galerie of atelier. Al onze kunstwerken zijn ontstaan uit passie en enthousiasme. De naam Arthousiast geeft al aan wat onze visie op kunst is namelijk mensen blij en enthousiast maken met kunst. Onze unieke collectie bestaat uit diverse stijlen en u zult verrast worden door de vrolijke en kleurrijke schilderijen. Als u ons bezoekt dan krijgt persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. Samen met u proberen we het kunstwerk te vinden dat perfect is voor uw interieur. Arthousiast werkt samen met kunstenaars om een diverse en originele collectie samen te kunnen stellen. Onze unieke collectie bestaat uit ambachtelijk gemaakte schilderijen en objecten die ook nog eens betaalbaar zijn. U kunt kunst huren of kopen. Wij bieden ook huurkoop aan voor het opbouwen of uitbreiden van een eigen kunstcollectie.

Een greep uit onze unieke collectie

Schilderijen kopen of huren bij kunstuitleen Den Bosch.

Een schilderij is nooit zomaar een schilderij. Een schilderij moet tot de verbeelding spreken en de juiste boodschap overbrengen. Kunstuitleen Den Bosch vindt het dan ook belangrijk dat u alle gelegenheid krijgt om tot een juiste keuze te komen. Arthousiast helpt u daar graag bij. Zo is het mogelijk dat wij speciaal voor u een kunstwerk maken. Er is 1 op 1 persoonlijk contact en wij luisteren goed naar uw verhaal. Vervolgens vertolken wij het gevoel dat daarbij hoort in het kunstwerk. U kunt ook het schilderij op proef laten plaatsen zodat u zeker weet dat het volledig past in de omgeving. Bent u niet in de gelegenheid om naar Arthousiast in Gorinchem te komen dan is dat geen enkel probleem en komen wij langs met de kunstbus.

Heeft u kunstuitleen Den Bosch nodig? Bedrijven waarderen kunst ook steeds meer. Werkgevers zien dat een creatieve en inspirerende omgeving een positieve invloed heeft op het personeel. Ook klanten krijgen een goede indruk van uw onderneming als er kunst aanwezig is. U kunt onze kunst huren of kopen. Beide opties zijn bespreekbaar en betaalbaar. Wij willen onze passie voor kunst graag met u delen en hopen u te kunnen begroeten in ons fraaie pand in de binnenstad. Wij werken niet met bekende namen want het is de kunst zelf die u moet raken.

Plan uw bezoek!

Laat uw gegevens achter en plan direct uw bezoek in!