Wil je een interieur wat aanspreekt, een goed gevoel geeft en continu inspireert? Kies dan voor de oplossing kunst huren van Arthousiast.

Door kunst te huren zorg je voor afwisseling in het interieur, blijf je flexibel en kun je een collectie langzaam opbouwen.

Kunstcollectie
De kunstcollectie van Arthousiast biedt voldoende variatie voor jouw interieur. Arthousiast heeft veel originele werken en weinig reproducties, wat zorgt dat je altijd iets unieks in jouw interieur hebt als je kunst huurt.

Praktische zaken
Ben je enthousiast en wil je kunst huren bij Arthousiast dan spreken wij graag af. Je kunt kiezen voor een bezoek aan de Arthousiast kunststudio in Gorinchem of door het maken van een kunstbus afspraak. Met een bus vol kunst komt Renier van Arthousiast op bezoek en zie je gelijk wat goed past in het interieur.

Prijsinformatie
Kunst huren kan al vanaf € 15 per maand, per schilderij. Dit bedrag is exclusief 6% btw.

Naast kunst huren biedt Arthousiast ook huurkoop. Dit is interessant voor het opbouwen of uitbreiden van een eigen kunstcollectie. Door 3% van de waarde te betalen voor een schilderij of een kunstwerk gaat 2% in een spaarpot en bouw je een tegoed op voor je eigen kunstcollectie.

Neem contact en laat je verrassen door de mogelijkheden die Arthousiast biedt.

Vul je telefoonnummer in om gebeld te worden.

Krijg een impressie en wordt enthousiast door de huidige kunstcollectie te bekijken op de website.

Kunstcollectie