Voor een bedrijfsinterieur dat inspireert

Kies voor de oplossing kunst huren van Arthousiast. Graag brengen we ons ‘Arthousiasme’ over op jou.  We hebben leuke en interessante kunstwerken in de collectie en delen graag ons enthousiasme.  Laat je verrassen wat het contact met Arthousiast jou brengt. 

Het is aangetoond dat kunst een positief effect heeft op de prestaties, sfeer en imago van organisaties. Zeker met de kunst van Arthousiast zal uw bedrijf een energie boost krijgen!

Kunst bus Arthousiast

Kunstcollectie
De kunstcollectie van Arthousiast biedt voldoende variatie voor jouw interieur. Arthousiast heeft veel originele werken en weinig reproducties, wat ervoor zorgt dat je altijd iets unieks in jouw interieur hebt als je kunst huurt.

Praktische zaken
Ben je enthousiast en wil je kunst huren bij Arthousiast dan spreken wij graag af. Je kunt kiezen voor een bezoek aan de Arthousiast galerie in Gorinchem of we maken een afspraak op locatie. Met een bus vol kunst komt Renier van Arthousiast op bezoek en zie je gelijk wat goed past in het interieur.

Prijsinformatie
Kunst huren kan al vanaf € 15 per maand, per schilderij. 

Naast kunst huren biedt Arthousiast ook huurkoop. Dit is interessant voor het opbouwen of uitbreiden van een eigen kunstcollectie. Door 3% van de waarde te betalen voor een schilderij of een kunstwerk gaat 2% in een spaarpot en bouw je een tegoed op voor je eigen kunstcollectie.

Neem contact en laat je verrassen door de mogelijkheden die Arthousiast biedt.

Meer weten over Arthousiast? Klik dan hier