Kunstuitleen Zaltbommel nodig?

Kunstuitleen Zaltbommel maakt blij met kunst

Er kunnen diverse redenen zijn waarom u op zoek bent naar een schilderij bij kunstuitleen Zaltbommel. Misschien wilt u eindelijk af van die witte muur of wilt u iets unieks in huis waar u niet op uitgekeken raakt. Wat uw uitgangspunt ook is, Arthousiast heeft een passend schilderij voor u. Onze unieke en diverse kunstcollectie, waarvan een deel is tentoongesteld in onze galerie, zal u zeker inspireren. U vindt ons in het bruisende hart van de vestingstad Gorinchem. U krijgt persoonlijke aandacht zodat wij samen met u kunnen kijken welk schilderij het beste aansluit bij uw wensen. Er volgt altijd een eerlijk advies. Arthousiast is geen standaard galerie of atelier. Al onze kunstwerken zijn ontstaan uit passie en enthousiasme. Dat blijkt ook uit onze bedrijfsnaam waarin onze visie wordt weergegeven: mensen blij en enthousiast maken met kunst. Binnen de collectie van kunstuitleen Zaltbommel vindt u zeer diverse kunststijlen. Klassiek, modern of schilderijen met een bijzonder verhaal. De schilderijen worden door Arthousiast gemaakt maar wij werken ook samen met andere schilders. Bij kunstuitleen Zaltbommel gaat het niet om bekende namen, maar moet de kunst zelf u blij maken. Al onze schilderijen en kunstobjecten worden met gevoel gemaakt. Als u ons een bezoek brengt dan zult u dat zelf ervaren.

Een greep uit onze unieke collectie

Schilderijen kopen of huren bij kunstuitleen Zaltbommel

Op zoek naar kunstuitleen Zaltbommel? Arthousiast biedt u volop de tijd om tot een weloverwogen keuze te komen. Als u in onze collectie niet heeft gevonden wat u zocht dan is er altijd de mogelijkheid om een kunstwerk te (laten) maken. U krijgt persoonlijke aandacht en uw verhaal inspireert ons om een kunstwerk te maken waar dit gevoel in wordt verwerkt. Bij Kunstuitleen Zaltbommel kan het schilderij of kunstobject ook op proef geplaatst worden zodat u zeker weet dat het volledig tot zijn recht komt. Dit is ook voor bedrijven interessant. Als u een bedrijf heeft en een creatieve en inspirerende omgeving wilt creëren voor uw werknemers dan is er bij Arthousiast een passend schilderij. Kunst op de werkvloer reduceert stress dus alle reden om een mooi schilderij aan de muur te hangen. Uw klanten zullen het ook waarderen. U kunt de schilderijen huren maar ook kopen.

Arthousiast heeft inmiddels 12 jaar ervaring met het verzamelen en maken van de mooiste schilderijen. U bent van harte welkom in onze galerie waar een deel van onze unieke collectie te bewonderen is. U zult blij worden van de vrolijke en kleurrijke kunst. Als u niet in de gelegenheid bent om naar ons te komen dan komen wij graag langs met onze kunstbus.

Plan uw bezoek!

Laat uw gegevens achter en plan direct uw bezoek in!