Holle Optische Illusie Project
13 Juli 2017

Kunst 3d scans foto vooraf beschilderen 2Eind vorig jaar kreeg Arthousiast de vraag van een klant om een optische illusie te maken van hun kleinkinderen. Met een hol gezicht is dit mogelijk. We zijn begonnen met een gipsverband afdruk van ons gezicht. Die hebben we nadien beschilderd. Dat was mooi maar omdat je voor de gipsafdruk je ogen dicht moet doen en een tijdje moet stilliggen, lijkt het ook wel een dodenmasker.

Toen hebben we een foto in een bolling gezet van Stefan. Dat werkte, maar niet overtuigend.

Na enig speurwerk heeft Arthousiast het bedrijf ‘in3dprint’ gevonden. Zij hebben deze week een 3D scan van mijn gezicht gemaakt.  Als je het digitale resultaat wilt zien bekijk je het filmpje hieronder. Eerst is mijn gezicht geschminkt, dat moet ik er wel bijzeggen. Je kunt het effect van de holle illusie al heel goed zien zo!

 

Alle goeds,

Renier Keijer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *