Kunst als investering op de PTS 31 boten

20 November 2017

Foto-PTS-31-met-waardevaste-kunst

Harm van Tienen van Statement Marine kwam bij ons met het idee om kunst te maken voor hun nieuwe boten. En deze kunst als waardevolle investering te doen. Samen met Arthousiast zijn nu 2 nieuwe PTS 31 boten voorzien van kunst. De kunst is een ook een cadeau voor de nieuwe eigenaar van de boot. Voor de eerste twee boten heeft Stefan Yordanov samen met zijn zus Daniela Yordanova twee kunstwerken gemaakt. Statement Marine verwacht ieder jaar meerdere boten op te leveren en er zal samen met de nieuwe boot eigenaren kunst worden gemaakt voor in de kajuit.

Hieronder foto’s van de kajuit van de eerste boot. In de kajuit het kunstwerk ‘Water Life’, een collage werk met verf en een dikke laag epoxy dat zorgt voor een 3 dimensionaal effect.

Foto-kajuit-PTS-31-met-Kunst-ArthousiastWater-Life-Kunstwerk-Stefan-Yordanov1

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *