Schilderij vrolijk Familie Struis

Een klant van Arthousiast wilde nog graag het struisvogel schilderij vrolijk, dat bij Arthousiast in de collectie zit, in hun woonkamer hangen. En eind 2019 was voor hun het moment om ook daadwerkelijk iets met dit idee te gaan doen.

Het leek mij (Renier) een leuk idee om het originele schilderij, om te buigen naar iets persoonlijks. Toen ik bij hun op bezoek was, hebben we daarom niet alleen gekeken naar de maat en de kleuren van het te maken kunstwerk. Maar ook naar de karakters van hun 2 zoontjes bijvoorbeeld. Die bleken heel verschillend te zijn. De een is erg wetenschappelijk en geïnteresseerd in de sterren, terwijl de ander lekker met oude bekertjes aan het rommelen is.

Op basis van de input die er was verzameld hebben we eerst een schets gemaakt. Die werd gelijk goed ontvangen.

schets schilderij struisvogels kunst op maat

De schets is uitgewerkt tot kunstwerk. Nu kijkt de oude wijze struisvogel uit over de familie en is er in Alphen aan de Rijn een familie die hun kamer hebben opgewaardeerd met dit vrolijke kunstwerk. Dank aan: onze enthousiaste klanten en Sandra Boots voor haar atelier inzet!

Schilderij aan de muur struisvogels op maat