Voor een beetje verwondering op het werk levert Arthousiast illusie. Voor thuis vaak net iets te gek maar voor op het werk perfect! Optische illusies worden op maat gemaakt en passen hierdoor goed in de huisstijl van het bedrijf.

Waar komt een  optische illusie het best tot zijn recht?

Een optische illusie kan het beste ergens in de loop worden opgehangen. Denk bijvoorbeeld aan een ontvangsthal, entree of een beursstand. Tijdens een beursdeelname is dit werk heel geschikt om je bedrijf op originele wijze te laten opvallen. Het trekt de aandacht van bezoekers en hierdoor bezoeken ze je beursstand.

Voor wie hebben we een optische illusie gemaakt?
Zo hebben we voor Egbert van Guanokalong, een ondernemer uit Aalten, een optische illusie gemaakt bestaande uit losse delen. Als deze delen op elkaar aansluiten ontstaat het kunstwerk dat je hier in zijn geheel kunt zien. Op deze manier kan Egbert de illusie makkelijk  vervoeren met de bijgeleverde houten koffer naar beurzen en presentaties.

Optische illusie kunstwerk Guanokalong

Tot slot is bij de entree van Stedin in Utrecht een optische illlusie opgehangen. Deze entree is vanwege de loop van mensen de perfecte plek voor een interactief kunstwerk als deze. Vanwege een grootschalige renovatie van dit pand was er plek voor een kunstwerk. Bekijk deze optische illusie in de onderstaande video.

Het thema van dit werk is de energie transitie van oude naar nieuwe energie, ook is het gerenoveerde pand van Stedin erin verwerkt. Ik heb het uit de losse hand gefilmd maar je krijgt een goed beeld van het kunstwerk op deze ruimtelijke plek.

Ben je enthousiast als het gaat over optische illusies? Bekijk dan deze Instagram update met een optische illusie uit eigen collectie genaamd ‘Holland Tour’.

Ook kun je via Business Art Service een illusie van Arthousiast huren voor op kantoor.